Качествени мебели от масив

Ако планирате към момента освежаване на дома чрез замяна на остарелите, очукани и износени от времето мебели, значи сте попаднали на точното място. 

При нас, в woodlinebg.com, можете да разчитате на качествена ръчна изработка на луксозни мебели от масив от възможно най-качествените дървесни суровини и материали. 

Разчитайте на нас за 100% професионална изработка на модерни мебели от масив –  американски орех, дъб, ироки и др. 

Разполагаме с модерно оборудвана фабрика, в която изграждаме всеки ден различни и разнообразни мебелни проекти за всекидневни, кухни, офисни помещение, ресторанти, кафенета. 

Защо да изберете Woodlinebg.com

Освен че ще получите съвършено изработен и изпипан мебелен продукт, с колегите подхождаме с изключително внимание и отношение към всеки клиент – нови и лоялни. Разполагаме с отговорен и майсторски екип, който си върши работата съвестно и коректно. Имаме дългогодишен опит в направата на ръчни мебели от масив, които се отличават не само с нестандартната си визия, но и с невероятна якост и здравина. 

Най-честите дървесни материали, които използваме за направата на масивни мебели са американски орех, ироки и дъб. Това са едни от най-качествените, надеждни, здрави и красиви суровини. Подходящи са както за създаване на мебели за дома – хола, детската стая, трапезарията и спалнята, така и за бизнес локации и офис помещение. 

Ако държите на стилната визия на дома си, заложете на ръчната изработка на мебели от масив от Woodlinebg.com

Работим бързо, качествено и професионално. За изработката на всяка мебел се доверяваме на индивидуалния подход – избираме ръчно и с внимание всяка дъска и елемент, който ще използваме при направата на мебелите от масив. 

ПОДОБНИ СТАТИИ:  Почистване, изкъртване и извозване на строителни материали

За целите на импрегнация се доверяваме само и единствено на качествени, безвредни натурални масла с твърда вакса. 

С тяхна помощ се подсигуряваме, че ще предложим качествен продукт, който ще позволи на дървото да диша. За целите на процеса си служим с маслата на марките Ciranova и Osmo. Маслата с твърда вакса играят важна роля за запазване на целостта на мебелите. Те защитават дървото отвътре навън като същевременно спомагат за съхраняване на естествената му красота.

Leave a Reply