Навиците на стилните жени – дрехи, обувки и аксесоари

Подходящите дрехи са въпрос на преценка. Всеки познава жена, която независимо дали навън е 40-градусова жега, вали като за последно, има 1 метър сняг, те винаги изглеждат страхотно.
Сигурни сме, че тайно им завиждате, защото те сякаш външността им сякаш не се влияе от атмосферата. Вижте техните тайни и ще разберете защо е така.

Достатъчно време

Добрата визия се постига с достатъчно отделяне на време. Най-вече сутрин. Вместо да се изтягате до последната възможна минута, станете още при първото позвъняване на алармата, изпийте спокойно кафето си, измийте се и се облечете, гримирайте, фризирайте.

Предварителна подготовка

Като казахме облечете, държим да отбележим, че стилните жени приготвят от предната вечер тоалета си, както и подходящите аксесоари. Тук имаме предвид физическото съчетаване на дрехите, е не само в ума ви. На сутринта може да се изненадате (крайно неприятно), че желаната дреха е за пране, трябва да се глади или пък не я откривате никъде (често се случва да не виждаме нещо, което е пред погледа ни).
Този навик може да ви спести много главоболия, суетене и паника, както и закъснения за работа.

Не пропускайте прогнозата за времето

Няма по-неприятна изненада за белия ви тоалет от непрестанния и силен дъжд. Стилните жени винаги са информирани за очакваното време през деня. Дори и да не се сбъдне изяло, може да даде добри насоки какъв тоалет да изберете.

„Откраднат“ стил

Разбира се, тук говорим за стила на други жени, който ни харесва. Някои от идеите са доста интересни, но други са просто неприложими. Изберете кое се отнася до вас и действайте смело.

ПОДОБНИ СТАТИИ:  Науката зад обувките

Къде отивам?

Това е важен въпрос, когато избирате тоалета си за деня. Добре облечените жени съобразяват дрехите си с дрескода на мероприятието, на които отиват. Не се изкушавайте да блеснете в цялата си прелест на фирменото парти, за да не се червите на другия ден в офиса.

Leave a Reply