Оплешивяване при мъжете и какво трябва да знаете

Цветни сгъстители за коса, фибри за изграждане на коса, възстановяване на косата, здраве, мъже.

Според проучванията, около 85% от мъжете ще имат значително изтъняване на косата, когато навършат 50 години, а някои мъже дори ще започнат да губят косата си още на 21 години.

Мислим, че дори само четенето на тези цифри може да ви накара да загубите косата си! Въпреки това, ако се снабдите с факти, можете да се справите с тази предизвикателна фаза от живота си с увереност.

Ключът е да знаете какъв вид загуба на коса имате, какво го причинява и различните възможности за лечение, които са на разположение.

Независимо дали искате да възстановите косата, да покриете загубата на коса, или да направите косата си по-дебела и по-пълна, Qazami Hair Fibers Make Up може да ви предостави най-доброто решение.

Повечето мъже могат да очакват да срещнат един от тези четири вида загуба на коса в някакъв момент от живота си.

Инволюционна алопеция

Инволюционната алопеция е постепенното изтъняване на косата, което настъпва с възрастта. Това е естествено състояние, което се случва, тъй като все повече и повече космени фоликули влизат в телогенната или „почиващата” фаза. В тази фаза израстват все по-малко нови косми и става по-трудно да се възстанови косата.

Андрогенетична алопеция

Андрогенетичната алопеция, известна също като мъжки модел на плешивост, е наследствено състояние, характеризиращо се с отслабване на косата и постепенно изчезване на косата от върха на скалпа. Това състояние е отговорно за по-голямата част от загубата на коса при мъжете. Той може да повлияе както на мъжете, така и на жените, но мъжете могат да изпитат този вид загуба на коса още в тийнейджърските им години или в началото на 20-те години.

Алопеция ареата

Алопеция ареата е автоимунно заболяване на кожата, което води до загуба на коса по скалпа и други места по тялото. Това се случва, когато имунната ви система погрешно атакува космените фоликули, където започва растежа на косата.

Пациентите и лекарите обикновено започват да забелязват това, когато косъмчетата падат, което причинява малки, кръгли петна от видим и открит скалп на върха на главата. При около 90% от хората с това състояние косата може да се върне след няколко години.

ПОДОБНИ СТАТИИ:  Био шампоани за здрава и блестяща коса

Telogen Effluvium

Telogen Effluvium е временно състояние, което се развива, кato промяна в броя на космените фоликули, които растат. Тя се причинява от голям брой косми, които влизат в телогенната или “почиващата” фаза по едно и също време, което води до латентност на космените фоликули и последващо окапване и изтъняване.

Тънка или изтъняваща коса

Ако искате да прикриете загубата на коса, но постоянното решение  не е възможно за Вас, все още има много опции, които са на разположение.

За тънка или изтъняваща коса, Qazami Hair Fibers Make Up е идеалният продукт за употреба. Изработен от естествени, оцветени, памучни фибри, които са статично заредени,  Qazami Hair Fibers Make Up  прилепват за съществуващата Ви коса, за да създадат напълно естествен вид.

Влакната за коса ще останат във вашата коса дори при вятър,  слаб дъжд и пот, но лесно ще се измият с шампоан. Това прави фибрите за коса най-простият и най-бързият начин за прикриване на всякакви признаци на косопад.

За да видите повече резултати и препоръки с Qazami Hair Fibers Make Up  , посетете нашият сайт.

Leave a Reply